2016 m. balandžio 21 d., ketvirtadienis

Realybė su viešbučiais Vilniuje gali būti kitokia

Viešbučiai Vilniuje: kada realybė būna kitokia?


Vykstate į Vilnių ir jau nusprendėte, kad  apsistosite viešbutyje? Viešbučiai Vilniuje sveikintinas pasirinkimas, tačiau prieš verta prisiminti, kad ne taip jau ir retai pasitaiko atvejų, kuomet, realybė būna šiek tiek kitokia, o kambarį užsisakęs asmuo lieka  nusivylęs. Taigi, kokie tie atvejai, kuomet realybė būna kitokia?
Kai aklai pasitikite  nuotraukomis, esančiomis viešbučio interneto svetainėje
Bene vienas dažniausių nusivylimo atvejų yra susijęs su nuotraukomis, esančiomis viešbučio interneto svetainėje. Pasirodo, nemaža dalis žmonių, rinkdamiesi viešbutį, yra linkę aklai pasitikėti tais vaizdais, kurie pateikiami interneto svetainėje. Savaime suprantama, taip pat nereikėtų būti ir tokiais, kurie galvoja, kad kiekviename žingsnyje slypi tam tikra  pagaulė, tačiau pernelyg pasikliauti tuo, ką matote, taip pat neverta – atminkite, kad viešbučiai turi įvairių kambarių: ir  tų, kurie atrodo ypač prabangiai, ir tų, kurie pasižymi tik švara bei tvarka, tačiau ypatingos prabangos tikėtis  neverta. Ne paslaptis, kad į interneto svetaines dažniausiai yra dedami atvaizdai tų kambarių, kurie atrodo ypač patraukliai,  tuo tarpu, tie, kurie tokios savybės neturi, paprastai nebūna vaizduojami. Taigi, jei užsukę į vieno ar kito viešbučio interneto svetainę pastebėjote, kad  kambariai atrodo ypač puikia, atminkite, kad realybė gali būti šiek tiek kitokia.
Kai aklai pasitikite kitų žmonių rekomendacijomis. Nusivilti gali tekti ir tiems, kurie yra linkę pasitikėti kitų žmonių rekomendacijomis. Žinoma, nereikėtų būti tokiu žmogumi, kuriam kitų nuomonė bei patirtis nereiškia visiškai nieko, tačiau  pasitikėti visu 100 procentų irgi nereikia -  visą informaciją patikrinkite patys. O tai daryti verta dėl vienos labai paprastos priežasties – tai, kas vienam žmogui atrodo didelis privalumas, jums gali atrodyti kaip trūkumas arba tiesiog dėmesio nevertu dalyku. Verta prisiminti, kad ir pats, tuo metu, kai dalinate rekomendacijas, tai turite daryti labai atsakingai bei apgalvotai., priešingu atveju,  ne tik nepadėsite tam, kuris prašo patarimo, bet ir dar labiau sujauksite situaciją.
Neužsakykite viešbučio, kurio interneto svetainėje nėra nei vienos nuotraukos

Norite, kad  netektų nusivilti šiuo klausimu? Tuomet elkitės išmintingai ir visada laikykitės vienos taisyklės: niekada neužsakykite tokio viešbučio, kurio interneto svetainėje nėra nei vienos nuotraukos. Jei net akies krašteliu negalite pažvelgti ir bent iš dalies susidaryti nuomonę apie tai, koks yra viešbutis, tokiu atveju, išlieka labai didelė tikimybė, kad vaizdas, kurį išvysite realybėje, tikrai  jus nuvils.

Ne paslaptis, kad viešbučiuose yra rengiamos įvairios verslo konferencijoms.

Kitas puslapis - rakshtys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.